Sähkötyöt ja -asennukset ammattitaidolla Kokkolasta

Ota yhteyttä

Karsolux tarjoaa sähkötöitä ja -asennuksia Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaan alueella. Karsoluxin tarjoamat sähköpalvelut sisältävät mm. saneeraukset ja uudisrakennuksien sähköistykset sekä kiinteistöjen sähköhuolto- ja korjaustyöt. Tarjoamme sähköpalveluita laaja-alaisesti – voit pyytää meiltä apua erikokoisiin projekteihin kodin pienistä sähkötöistä suurempien tuotantorakennuksien toteutuksiin. Olemme Tukesin sertifioima yritys ja teemme työmme ammattitaidolla, sovitun aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Sähkösuunnittelu – kaiken perusta

Laadukas sähkösuunnittelu on sähkötöiden tärkeä perusta. Hyvä, ammattilaisen toteuttama sähkösuunnittelu takaa sähköurakoinnin sujuvan kulun sekä toimivan ja laadukkaan lopputuloksen. Toteutamme tarvittaessa kokonaisvaltaisen sähkösuunnittelun alusta lähtien. Karsoluxille on tärkeää tutustua jokaiseen projektiin huolella. Suunnittelijamme perehtyy projektiin yksityiskohtaisesti pyrkien aina asiakaslähtöiseen palveluun ja asiakkaan toiveiden toteuttamiseen.


Yli 20 vuoden kokemuksemme sähkötöistä takaa ammattitaitoisen näkemyksen erilaisista projekteista ja auttaa meitä tarjoamaan parhaan ratkaisun asiakkaillemme. Palvelemme asiakkaitamme Kokkolan ja koko Keski-Pohjamaan alueella.

Kylmäkoneiden ja ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Karsolux myy, asentaa ja huoltaa vesi-ilmalämpö- ja ilmalämpöpumppuja.  Olemme erikoistuneet Mitsubishi-ilmalämpöpumppuihin. Saat kauttamme suunnittelun, jonka avulla valitsemme laitteen optimaalisen paikan, joka takaa parhaan hyödyn laitteestasi. Hoidamme asennuksen puolestasi, ja se hoituu kauttamme nopeasti ja vaivattomasti yhden päivän aikana. Huollamme erimerkkiset laitteet nopeasti vuosien tuomalla kokemuksella. 


Saat kauttamme myös kylmäkoneiden asennukset sekä huollot. Asennamme ja huollamme niin kotitalouksien kuin yrityksienkin jääkaapit, pakastimet, kylmähuoneet sekä kylmäkoneet. Meillä on Tukesin myöntämä pätevyys kylmälaitteiden asentamiseen ja huoltamiseen.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha